Afgelopen vrijdag was ik ‘s ochtends in het Edese Bos. Ik had een zakelijke afspraak en dan spreek ik graag af op een mooie locatie in de natuur. Daar kregen we geen spijt van. Want wat een geluk hadden we. Maar liefst drie Zwarte Spechten die achter elkaar aan zaten, baltsgeluiden maakten en druk roepend heen en weer vlogen. Ze bleven ook af en toe even zitten zodat we ze goed konden bekijken. Prachtig! Dus ook zakelijke afspraken kunnen in het bos plaatsvinden. De groene omgeving en de gezonde lucht zorgt voor veel meer inspiratie en creatieve ideeën. Plus: het zorgt voor prachtige plaatjes! Met dank aan Marloes Floor van Floor Verrast voor de mooie foto.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *