Alle beperkingen die gelden ivm het corona/covid-19 virus zorgen ervoor dat veel activiteiten niet doorgaan. Begrijpelijk, maar ook ontzettend jammer. Ook voor de klanten van Vogelwachter Adriaan. Er stonden namelijk allemaal lezingen gepland. Voor bedrijven, maar ook voor ouderen. Omdat bij de pakken neerzitten voor niemand goed is, heb ik besloten om de lezingen online te gaan geven. Dat doe ik nu op Facebook. Elke avond om 20:30u. Via een live verbinding vertel ik over vogels en ik laat opgezette vogels en andere attributen zien (o.a. schedels, vleugels). Je kunt als kijker ook je vragen stellen. Erg leuk om dit samen te doen. Kijk snel op mijn Facebook-pagina (www.facebook.com/adriaansleeuwenhoek).

Samenvattend
Wat? Online lezing op Facebook
Wanneer? Elke avond om 20:30u
Waar? Op www.facebook.com/adriaansleeuwenhoek
Voor wie? Voor iedereen die meer wil weten over vogels en natuur en het leuk vindt om samen met anderen te leren

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *