Alle beperkingen die gelden ivm het corona/covid-19 virus zorgen ervoor dat veel mensen niet meer naar buiten kunnen. In Vlaanderen mógen mensen zelfs niet naar buiten. Als natuurmens vind ik dat heel erg. Helemaal omdat het net LENTE aan het worden is. Dé tijd dat je als natuurliefhebber naar buiten wilt! Uit ervaring weet ik dat de hele dag binnen zitten dan enorm zwaar is. Omdat het voor veel mensen toch niet anders kan ben ik de Facebook groep ‘Vogels en natuur tijdens #lockdown’ gestart. Zodat we elkaar kunnen helpen door deze moeilijke tijden te komen en toch de broodnodige portie vogels en natuur in ons leven hebben.

In deze groep:
– Komen mensen samen die hééééééééél graag naar buiten willen, maar dat nu niet mogen of kunnen
– Kun je natuur- en vogelverhalen delen van toen je nog wel naar buiten mocht
– Steken we elkaar een hart onder de riem met mooie foto’s en inspirerende filmpjes over vogels en natuur.
– Kun je tips delen van blogs, artikelen, documentaires over vogels en natuur, zodat we de tijd plezierig en nuttig kunnen doorbrengen.
– Ga ik één keer per dag live: zolang het mag in de natuur en als het zover komt dat het echt niet meer mag dan geef ik een presentatie/webinar/lezing over mijn favoriete vogels
– Mag je ook je wensen en ideeën delen om anderen te helpen in moeilijke tijden

Wil je lid worden? Stuur me dan even een mailtje, dan voeg ik je toe.
Gevleugelde groeten van Adriaan

O ja, ken je natuurliefhebbers die profijt kunnen hebben van deze groep, stuur me dan een PM zodat ik ze kan toevoegen

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *