Na alle beperkingen ivm het corona virus ben ik weer van start gegaan met vogelexcursies. Privé excursies én excursies met open inschrijving. Daar ben ik erg blij om, want niks is leuker dan met mensen die interesse hebben in vogels en natuur buiten te zijn in een mooie groene omgeving. Uiteraard houden we ons daarbij aan de richtlijnen. Hieronder een foto impressie van de excursies van dit voorjaar.

Wil je ook mee? Kijk dan snel op deze pagina.

Deze Zwartkop zat prachtig te zingen op Rusthof
Jonge Grote Bonte Specht in het Edese Bo
Bonte Vliegenvanger op Rusthof
Jonge Bonte Vliegenvangers en eitjes
Bonte Vliegenvangers in hun prachtige nestje

Categories:

Tags:

One response

  1. Gister (donderdag 4 juni) hebben mijn vriendin Diane en ik een avond- vogelwandeling op begraafplaats de Rusthof gemaakt, onder de bezielende leiding van Adriaan. Het was in één woord geweldig! Adriaan nam ons mee in zijn aanstekelijk en deskundig enthousiasme. Hij volgt al dertig jaar, maar geniet als een beginner. Heel fijn dus, we gaan vast nog een keer met hem op pad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *