Met de Inspiratiewandelingen en Inspiratiesessies van Vogelwachter Adriaan is jouw dag op de hei waardevol en inspirerend. Zodat je dag ‘op de hei’ geen tijd- en geldverspilling is en echt waarde toevoegt.

Je herkent het vast wel. Je bedrijf heeft een dag of meerdere dagen de tijd genomen om inspiratie op te doen. Op een mooie plek, ‘op de hei. Jullie hebben uiteindelijk gekozen voor een mooie plek. Samen met je collega’s ga je de doelen voor het komende jaar bepalen en het perfecte team smeden. Je kijkt er naar uit, zet de wekker extra vroeg en gaat vol goede moed naar bed. Maar dat slapen lukt niet echt. En ‘s ochtends vroeg kijk je op je telefoon en je schrikt je een hoedje. Zo laat al!? Balen! Snel douchen en aankleden! Maar terwijl je onder de douche staat hoor je het al: de kids hebben geen zin om naar school te gaan en stribbelen tegen. Maar ja, ze moeten toch écht naar school. Je kleedt je snel aan en maakt je klaar om te gaan. Je zoekt je sleutels en je telefoon. Waar had je die ook alweer neergelegd? O ja, die zitten nog in je tas. Maar waar ligt je tas ook alweer? Door al dat gedoe ben je een stuk later onderweg dan gedacht. Terwijl je je nog zo had voorgenomen om minstens een half uur eerder dan normaal de deur uit te gaan. Zodat je alle tijd zou hebben. Maar dat is nu geen optie meer. Natuurlijk staan alle verkeerslichten op rood en kom je in de file terecht. En dan belt ook nog die ene collega van een andere afdeling dat je toch dat ene mailtje nog moet sturen. Je komt net te laat op het landgoed aan. Met een gestrest gevoel én met een vol hoofd. Je hebt door alle stress niet eens oog voor hoe mooi het er is. Niet echt een lekker begin van een inspirerende dag, toch?!

Gelukkig biedt Vogelwachter Adriaan je een unieke manier om een inspirerende start te maken. Een goede landing op de hei. Letterlijk de hei op. Lekker bewegen, het gestress uit je hoofd, de beslommeringen thuis en de filestress onderweg vergeten. Die manier is.¦.. (tromgeroffel :-)): vogels spotten. De ideale manier waarmee jij helemaal in het moment op gaat, uit je hoofd, alleen maar oog en oor hebben voor de prachtige omgeving. Alle zorgen van thuis en van het werk, de file waar je net in hebt gestaan¦ Dat is allemaal weg als je in het bos loopt, je oren en ogen goed de kost geeft en door je verrekijker speurt naar vogels. Adriaan laat je echt landen op de plek waar jij belangrijke besprekingen gaat voeren over de missie, visie en koers van je team, je bedrijf of organisatie.

Wie weet zien we wel een Grote Bonte Specht!

Door Adriaan’s kennis, ervaring en zijn aanstekelijke enthousiasme beleven jij en je collega’s samen iets unieks. In elk seizoen zijn weer andere vogels te horen en te zien. Adriaan weet precies waar en hoe te kijken en te luisteren. De inspiratiewandeling is geschikt voor groepen tot 40 personen (bij groepen van 21-40 personen op basis van beschikbaarheid tweede gids). Tijdig boeken is aan te raden. De Inspiratiewandeling is inclusief een Mini-workshop ‘Kijken door een verrekijker’ en alle deelnemers krijgen een verrekijker te leen.

Wat? Hoe lang? Investering
Inspiratiewandeling 45-75 minuten € 500,-
Inspiratielezing 60-90 minuten € 750,-
Inspiratiesessie (lezing + wandeling) 2-2,5 uur € 1.000,-

Alle prijzen zijn exclusief Btw en inclusief reiskosten en reistijd, voorbereidingstijd en follow-up na afloop (soortenlijst).

Vogelwachter Adriaan wil uw bedrijf of organisatie zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom bespreek we altijd van tevoren samen wat het doel is van de bijeenkomst. Dat doen we in een telefonisch intakegesprek. Op die manier kan ik inspelen op het programma en de thema’s die u heeft voor de dag. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken (06-36086816 of info@vogelwachteradriaan.nl)