Vogelwachter Adriaan organiseert regelmatig wandelingen op begraafplaats Rusthof. Op dit moment staat de volgende excursie gepland:

Vogels op Rusthof 30 augustus 9:00u-11:00u

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten, waaronder de data voor deze excursies, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief. Dan kun je meteen het jaarverslag vogels op Rusthof 2019 downloaden. Klik snel hier.

Je kunt ook een unieke privé-excursie boeken. Bel me op 06-36086816 om de mogelijkheden te bespreken of stuur een e-mail naar info@vogelwachteradriaan.nl.

Begraafplaats Rusthof ligt aan de zuidkant van Amersfoort aan het noorden van natuurgebied Den Treek en het Hazewater. Het is een prachtige begraafplaats. Of eigenlijk doet dat het gebied tekort, het is een plek van bezinning en rust en een natuurgebied. Naast begraven gebeurt er nog veel meer op deze bijzondere plek. De natuur krijgt volop de ruimte.

Voor een overzicht van wat er allemaal te zien en te beleven is verwijzen wij je graag naar het jaarverslag van Vogels op Rusthof.

Maar in het echt is het nog veel mooier om te beleven! Dat dat superleuk is lees je in de reacties van andere deelnemers van deze wandelingen op Rusthof?

Wim en Lia: “Met jouw enthousiasme, je kennis over vogels en je humor wordt een wandeling op Rusthof heel inspirerend én ontspannend.”

Chiel: “Opgestaan om 05:00 uur om deze boeiende nestkastwandeling mee te maken. Leuk om meer mensen zich zichtbaar te zien vermaken met wat het gevederde deel van de fauna van Rusthof heeft te bieden. Ik kom terug. Adriaan, Bedankt!”

Vogels Rusthof jonge Bonte VliegenvangerMarry: “Vroeg uit de veren om een wandeling langs de nestkasten op Rusthof te beleven. Het was echt een belevenis! Horen, zien, ruiken en voelen: smaakt naar meer!”

Gerrit: “De rondleiding was uniek en deskundig. Ik kan dit iedereen aanraden!”

Ria: “Het is heel bijzonder om om 8 uur ’s ochtends de rust en de schoonheid van de natuur op Rusthof te ervaren. Met zijn bevlogenheid en kennis weet Adriaan onze groep te boeien. Hij wijst ons op vogelgeluiden, de onopvallende plek waar hij een vogel ziet, het typerende gedrag van de vogel. We kregen daarnaast een inkijkje in de wereld van de nestkastjes en hun bewoners. Deze excursie was voor mij een uitgelezen kans om nader kennis te maken met deze bijzondere plek en zijn biotoop.”

Marjan en Paul: “Bedankt voor de excursie vanochtend. Wat ons erg trof is je enthousiasme en het feit dat je je erg betrokken voelt bij je “gasten”. Er is geen enkele afstand en je hebt een open oor voor iedereen.”

Op alle activiteiten van Vogelwachter Adriaan zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Die zijn te vinden en te downloaden op deze pagina: https://vogelwachteradriaan.nl/algemenevoorwaarden.

eitjes Rusthof vogels jong schattig