Denk je dan: “Leuk!” of “HELP!?!”

In beide gevallen kunnen wij JOU HELPEN. Want wij organiseren superleuke en inspirerende bedrijfsuitjes, teamuitjes en familieuitjes. En nee, het is geen bowlen en steengrillen. Ook hoef je niet op zo’n malle step de stad rond. Wij nemen jou en je collega’s mee op safari. Safari in Nederland. Safari in de stad of in de natuur. Wat dacht je van een:

#Stadsvogelsafari of een #Spechtensafari!

De #Stadsvogelsafari organiseren wij o.a. in Amersfoort, een parel van een stad met een schitterende historische binnenstad. De #Spechtensafari organiseren wij o.a. op de zuidwest Veluwe (in de buurt van Ede) en op de Utrechtse Heuvelrug (Amerongen). In overleg zijn ook andere plaatsen en gebieden mogelijk. Gegarandeerd gaat er een wereld voor jou en je collega’s open. Ook leuk te combineren met andere activiteiten.

Extra leuk is om er een wedstrijd/competitie tussen teams van te maken. Je gaat dan in teams op pad om zoveel mogelijk vogels te spotten, inclusief afVINKlijst :-). Wie de meeste soorten ziet en dat kan bewijzen (met foto’s of een beschrijving) die wint een leuke prijs.

O ja, tijdens de #Spechtensafari leer je ook waarom spechten geen hoofdpijn krijgen  en tijdens de #Stadsvogelsafari zie je misschien de snelste vogel op aarde! Toch leuk als je dat kunt vertellen tijdens de eerstvolgende borrel of verjaardag.

Informeer naar de mogelijkheden: telefonisch 06 36 08 68 16 of per mail info@VogelwachterAdriaan.nl.

Onder de foto vind je trouwens reviews van deelnemers aan onze activiteiten. Wij kunnen namelijk zelf wel zeggen dat het echt een aanrader is, maar we vinden het veel waardevoller om onze klanten aan het woord te laten. Want zelf kijken wij ook altijd naar reviews voordat we iets aanschaffen.

“Adriaan vertelt vol passie over vogels, waar je anders wellicht achteloos aan voorbij loopt. Met zijn enthousiasme weet hij je te vangen en maakt hij dat je vogels, en meer in het algemeen de natuur, nog meer gaat waarderen.
Ik vond het een enthousiaste en inspirerende ochtend en zeker voor herhaling vatbaar!”

“Vandaag een super leuke wandeling gemaakt met Adriaan. Vogels gehoord en gezien waar je nooit zo op let eigenlijk en veel geleerd. Was een leerzame dag met onwijs gezellige mensen. Zeker een aanrader om eens met elkaar te doen en te beleven, kortom een prachtige dag.”

“Veel kennis, grote opmerkingsgave, duidelijke uitleg. Heel plezierig en een aanrader voor geïnteresseerden.”

“We hebben heel erg genoten van de vogelexcursie. Het was verrassend om te ontdekken welke vogelsoorten er voor ons zo relatief dicht bij huis voorkomen. Een erg geslaagde activiteit. Zeker voor herhaling vatbaar!”

“Met jouw enthousiasme, je kennis over vogels en je humor wordt een wandeling heel inspirerend én ontspannend.”

“Met zijn bevlogenheid en kennis weet Adriaan onze groep te boeien. Hij wijst ons op vogelgeluiden, de onopvallende plek waar hij een vogel ziet, het typerende gedrag van de vogel.”

“Wat ons erg trof is je enthousiasme en het feit dat je je erg betrokken voelt bij de vogels en je gasten. Er is geen enkele afstand en je hebt een open oor voor iedereen.”