Zie ze vliegen met Marjon en Adriaan

Zie ze vliegen met je collega's

Net als een telefoon moet ook het brein af en toe opgeladen worden. Daarom is even er uit, in een groene omgeving, samen met je collega’s, heel belangrijk.

Wij nemen je mee in de fascinerende wereld van vogels.

Marjon en Adriaan nemen je mee de natuur in. We zorgen dat je weer opgeladen aan het werk kan. Ruimte in je hoofd voor nieuwe inspiratie en ontwikkelingen. Om dit te creëren is het belangrijk dat je af en toe even de rust opzoekt… en wat werkt dan het beste… de natuur in en vogels kijken.

Wij laten je de bijzonderheden van de natuur zien met als hoofdzaak: Vogels.

Leer ze te zien en naar ze luisteren.

Offerte aanvragen
IJsvogel prachtig

Voor werkgevers die het welzijn van hun medewerkers voorop zetten

Door je concentratie te verleggen naar het ontdekken van de verschillende vogelsoorten laadt je geest op. Je bent even vrij van de dagelijkse beslommeringen. Dit kan je werk zijn maar ook andere gedachtes die je geest beïnvloeden.

Kijk, luister, ga op in het moment. Net als vogels. Die zijn altijd in het moment, in het NU.

Leer over hoe zij omgaan met veranderingen, over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen.

Daarnaast zorgt de natuur voor inspiratie, energie en stimuleert creativiteit.

De meerwaarde van deze activiteit zit hem in dat je samen buiten in beweging bent, in een mooie en natuurlijk omgeving. Onderweg leggen Marjon en Adriaan parallellen tussen mens en natuur en de lessen die wij kunnen leren van vogels.

Offerte aanvragen

Vogels spotten met Marjon en Adriaan

Waar?

  • Op de mooiste locaties in de natuur

Wanneer?

  • Een excursie duurt 1,5 tot 2 uur. De datum en tijd bepalen we in overleg. 
Offerte aanvragen


Veelgestelde vragen

Is er een maximumaantal deelnemers?

We werken het liefst met kleine groepen. Daarom kunnen er in totaal maximaal 36 mensen tegelijk mee. We splitsen de groep dan op in meerdere kleine groepen. 

Waarom vogels kijken?

Vogels kijken werkt preventief tegen ziekteverzuim. Daarnaast draagt het bij aan duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven en organisaties (bewustwording, groen en biodiversiteit). En het is ook gewoon erg leuk.

Waar gaan we vogels kijken?

We gaan vogels kijken in de mooiste gebieden van Nederland. In het bos, op de hei, in de polder. Overal zijn vogels. We bespreken graag samen de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Moet iedereen zijn/haar eigen verrekijker meenemen?

Wij vinden dat  het aan de apparatuur niet mag liggen. Daarom nemen wij voor alle deelnemers een leenverrekijker van KOWA mee. Ook is er per gids een KOWA-telescoop (met een vergroting tot 60 keer) aanwezig.

Wat krijg je allemaal als bonus?

Naast het gebruik van de leenverrekijker, de vogelboeken en 1 telescoop per groep krijgen alle deelnemers ook als aandenken een e-book met soortenlijst én een online vogelcursus ter waarde van € 57,-.

Meer vragen? Neem contact met ons op

Offerte aanvragen