Wie is Vogelwachter Adriaan?

Met mij zie je ze vliegen

Mijn Missie

Mijn missie is om de vogelaar in iedereen wakker te maken. In iedereen schuilt namelijk een vogelaar. Alleen weten de meeste mensen dat nog niet van zichzelf. Omdat ze er nog niet in aanraking mee zijn gekomen, of niet weten hoe en waar ze moeten beginnen. Met mijn enthousiasme, jarenlange ervaring en expertise help ik je op weg. Want als iedereen vogelaar is dan gaat het beter met de wereld. Daar ben ik van overtuigd!

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wim en Lia
"Met jouw enthousiasme, je kennis over vogels en je humor wordt een wandeling heel inspirerend én ontspannend.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
Paméla
"Het was echt heel erg leuk om met je mee te wandelen!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Isabelle
"Ik werd erg enthousiast van de wandeling!"
Ms. Nameless
Add Your Stars

Even voorstellen

Voor het geval je mij nog niet kent zal ik me even voorstellen. Ik ben Adriaan Sleeuwenhoek. Geboren in de ijskoude winter van 1979 en vanaf eind jaren '80 een echte vogelaar. Sinds 2018 organiseer ik vanuit mijn eigen bedrijf (Vogelwachter Adriaan) lezingen, wandelingen en cursussen over vogels en vogels kijken. Vogels kijken doe ik elke dag en voor mij is het vanzelfsprekend om vogels te herkennen in een fractie van een seconde. Dat kan zijn als ze langs vliegen, maar ook als ik alleen het geluid hoor. De laatste jaren realiseer ik me dat wat voor mij zo normaal is, dat voor anderen niet is. Terwijl steeds meer mensen interesse krijgen in natuur en vogels én dat vogels kijken steeds populairder wordt. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je! 

Veel mensen vragen mij wat m'n favoriete vogel is. Wil jij dit ook weten? Klik dan snel op de button hieronder!

De beste apparatuur

De beste apparatuur - KOWA

Met mijn KOWA-telescoop kan ik de mooiste beelden maken. Wil je een voorbeeld zien? Klik dan snel op de button hieronder!

Klapekster met digiscoping
Klapekster
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of the project

Sub-title of the project
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!
Sperwer
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of the project

Sub-title of the project
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!
Zwarte Specht
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of the project

Sub-title of the project
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!
Klapekster
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of the project

Sub-title of the project
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!
KOWA TSN501 telescoop

De Algemene Voorwaarden

Download ze hieronder (klik op button)