arrow_drop_up arrow_drop_down

Welkom bij de BIRD-academy

In deze unieke online leeromgeving leer jij alles over vogels en vogels kijken. Samen met anderen of alleen. Jij bepaalt.

Superleuke en leerzame cursussen op verschillende niveaus: 

start, medium, gevorderd

Introductiecursus Vogels Dicht(er)bij

Niveau: start

€ 37,-
Zie ze vliegen met Vogelwachter Adriaan

Basiscursus Vogels Kijken

Niveau: medium

€ 147,-
Zie ze vliegen met Vogelwachter Adriaan

Seizoenscursus In Vogelvlucht Door de Seizoenen

Niveau: medium

€ 97,-
Word een echte vogelaar
Zie ze vliegen met Vogelwachter Adriaan

In Vogelvlucht door de Seizoenen

Met de cursus 'In Vogelvlucht door de Seizoenen' leer je  de vogels kennen door de seizoenen heen. In elk seizoen zijn er weer andere soorten te zien en te horen. Ook verandert het gedrag van vogels met het verloop van de seizoenen. Ik neem je mee door het jaar en leer jou er alles over. Vogelgeluiden leren kennen is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Doordat je elke week een nieuwe les krijgt leer je geleidelijk en dat werkt het beste. Met hele leuke bonussen, speciaal voor jou als deelnemer van deze cursus.


Word een echte vogelaar

Basiscursus Vogels Kijken

Heb jij dat ook? Je loopt in de natuur. Je hoort overal vogels. Je ziet ze alleen niet. Of je ziet ze wel, maar het gaat allemaal veel te snel. Hoe kun je nou in vredesnaam zien wat voor vogel het was als je alleen heel kort het silhouet ziet? Of welke vogel zit daar nou te zingen zo onzichtbaar tussen de struiken? Wat is ook alweer het verschil tussen een Boomklever en een Boomkruiper? Waar in mijn omgeving kan ik een IJsvogel zien? En was het nou een Havik of een Sperwer die net langszoefde?

Herken je dat? Dan is de Basiscursus Vogels Kijken echt iets voor jou. Klik snel op de foto hiernaast of op de link om alles te weten te komen over deze superleuke cursus!

Introductiecursus Vogels Dicht(er)bij


In deze cursus krijg je een inkijkje in de fantastische en steeds populairder wordende bezigheid van het vogels kijken. We vliegen in vogelvlucht over de basis van vogels kijken. Je leert wat je nodig hebt en waar je het beste kunt beginnen. Je maakt kennis met 11 vogelsoorten. Ook is er een leuke bonus. Die gaat over vogels dichtbij huis: hoe krijg je meer vogels in je tuin. Een superleuke cursus om kennis te maken met onze gevederde vrienden en ze te leren herkennen.

Nu voor maar € 37,-.


Word een echte vogelaar