Online Masterclass Vogels Spotten

Zie ze online vliegen, samen met je collega's, vrienden of familie tijdens deze interactieve Masterclass. Op een leuke en luchtige manier leren over vogels, hun gedrag en eigenaardigheden. De Masterclass bestaat uit 3 onderdelen. Vogelwachter Adriaan neemt de deelnemers mee in de magische wereld van vogels en geeft tips om vogels te spotten. Daarna gaan de deelnemers zelf op pad in hun eigen tuin en omgeving om vogels te spotten en er minstens één op de foto te krijgen. Daarna volgt een leuke quiz en we sluiten af met de prijsuitreiking van het vogels spotten. De winnaar is degene met de leukste, origineelste of mooiste foto. 

Ook krijgen alle deelnemers na afloop een online vogelcursus cadeau, ter waarde van € 37,- per persoon.

Origineel, leuk en leerzaam

Veilig samen: de Masterclass is samen en toch corona-proof

Word een echte vogelaar

Inspirerend: Vogelwachter Adriaan neemt je mee in de fascinerende wereld van vogels

Badderende Pimpelmees

Actief: je gaat zelf vogels spotten tijdens de Masterclass

€ 500,- per sessie (excl 21 % btw)

Masterclass Vogels Spotten

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Daarin ga je op een luchtige manier leren over vogels, je gaat zelf actief op zoek naar vogels in je eigen omgeving en je kunt leuke prijzen winnen in de vogelquiz. 


  • Vooraf krijgen alle deelnemers een e-book met tips om vogels te spotten dichtbij huis
  • Alle deelnemers krijgen de online Introductiecursus 'Vogels Dicht(er)bij' ter waarde van € 37,-
  • Per sessie zijn leuke vogelprijzen te winnen
  • Na afloop krijgt iedereen een leuk e-book met de highlights van de Masterclass (de gespotte soorten en de ingezonden foto's)


De Masterclass Vogels Spotten is geschikt voor maximaal 20 personen per sessie. Heeft jouw bedrijf, familie of vriendengroep meer personen, dan splitsen we de groep op en doen we meerdere sessies. Voor de Masterclass gebruiken we Microsoft Teams of Zoom. 

[gravityforms id="4" title="false"]