Online cursus tuinvogels (nu tijdelijk GRATIS!)

In deze cursus leer je de vogels in je tuin of op je balkon kennen.  Je maakt kennis met meer dan 10 tuinvogels. Ook is er een leuke bonus. Die gaat over hoe je meer  vogels in je tuin krijgt. Een superleuke cursus om kennis te maken met onze gevederde vrienden en ze te leren herkennen.

Omdat het deze week de Tuinvogeltelling is krijg je deze cursus nu tijdelijk gratis! (normaal € 37,-)


Gebruik de kortingscode 'TUIN'

 

Let op: slechts tijdelijk gratis

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Heb jij dat ook? Je kijkt uit het raam, je tuin in. Je ziet allemaal vogels, maar je hebt geen idee welke soorten het allemaal zijn. Je wilt dat eigenlijk wel leren, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of welke vogel zit daar nou te zingen zo onzichtbaar tussen de struiken in je tuin? Wat is ook alweer het verschil tussen een Koolmees en een Pimpelmees? En wat is nou ook alweer het verschil tussen een Huismus en een Heggenmus?

Herken je dat?  Dat je allerlei vogels ziet, maar het moeilijk vindt om ze te herkennen. Balen als je dat soort dingen niet weet. Je mist een heleboel. Jammer! En niet nodig, want ook jij kunt deze dingen leren. 

Dat had ik als klein jochie ook toen ik begon met vogels kijken. Het heeft mij ruim 30 jaar gekost om te komen waar ik nu ben als vogelaar. Dat is een behoorlijk lange tijd :-). 

Gelukkig hoeft het voor jou niet zó lang te duren om te kunnen wat ik kan. Ik heb namelijk mijn kennis en ervaring samengebracht in een online cursusomgeving, de BIRD-academy. Daarin leer je alles over vogels en vogels kijken. Zodat het voor jou geen 30 jaar duurt om meer vogels waar te nemen en ze sneller te herkennen. 

Deze online cursus kun je op eigen tempo doen in de online BIRD-academy. Met een besloten community waarin je met andere cursisten ervaringen kunt uitwisselen. Samen leer je meer en sneller.

null

Leer de vogels in jouw tuin herkennen

Wat ik kan, kun jij ook: alle vogels in je tuin herkennen. 

Stel je eens voor: je komt 's ochtends beneden. Het is een prachtige zondagochtend. Je kijkt je tuin in. Je ziet de Kool- en Pimpelmezen aan de vetbollen hangen, de Grote Bonte Specht zit al  aan het ontbijt: de vogelpindakaas. Je ziet dat het een mannetje is. Leuk! Vorige week zag je het vrouwtje al. Benieuwd of ze komend voorjaar een nest gaan bouwen in de buurt. Dat zou fantastisch zijn! Je hoort het Roodborstje tikken en bij de buren zit er zelfs eentje te zingen. Is het nou een mannetje of een vrouwtje?  

Weet je dat dit voor jou gesneden koek kan zijn? Misschien heb je dit zelfs al eens meegemaakt. Alleen dan zonder het door te hebben. Gewoon omdat je niet wist welke vogels je allemaal zag en hoorde. Met de juiste verrekijker, vogelgids en apps maak jij een goede start als beginnend vogelaar. Daarnaast leer je in deze cursus de vogels in jouw tuin herkennen. Je leert hoe je 11 tuinvogels herkent aan hun uiterlijk en de geluiden die ze maken. Ook leer je hoe je meer vogels in je tuin krijgt in de bonus module. 

  • Herken 11 verschillende soorten tuinvogels
  • Wat is nou een goede verrekijker? Dat leer je in deze cursus
  • Met wat je geleerd hebt tijdens de cursus herken jij de vogels in jouw tuin
  • Met deze cursus maak jij een vliegende start


Wat zeggen deelnemers over Vogelwachter Adriaan


"Voor iedere natuurliefhebber een aanrader. Adriaan is een bevlogen kenner van vogels!"


Marcel

"Vogelwachter Adriaan is een heel enthousiaste verteller. Hij leert je kijken (en luisteren) naar de vogels om je heen. Ik loop nu heel anders door de natuur. "

Wild spotten Veluwe leuk
Bea

"Adriaan is een enthousiast mens, integer met ongelofelijk veel kennis. Ik kan iedereen aanraden deel te nemen."


Thomas