Masterclass Vogels Spotten

Vogels kunnen ons enorm veel leren over onszelf en hoe we meer uit ons leven kunnen halen. Op alle aspecten van het leven. En het is ook gewoon superleuk om vogels te spotten. Tijdens de Masterclass Vogels Spotten breng ik jouw en je teamleden in aanraking met de magische wereld van vogels. Je leert hoe je door te kijken naar de natuur, te zijn in de natuur, stil te staan bij wat de natuur ons biedt meer uit je leven kunt halen. Leren over onszelf, over anderen en hoe we meer uit ons leven kunnen halen. In ons persoonlijk leven, ons team én in ons bedrijf of organisatie. Dat doe ik aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de vogelwereld.  Meer weten? Neem contact met me op via info@vogelwachteradriaan.nl of 06-36086816.

Neem contact op voor een aanbod op maat
Masterclass Vogels Spotten met collega's

Origineel, leerzaam en duurzaam

Zie ze vliegen met je team, met je collega's

Samen: je gaat samen op pad om vogels te spotten

Vogelwachter Adriaan neemt je tijdens je teamdag mee in de wereld van vogels

Inspirerend: Vogelwachter Adriaan neemt je mee in de fascinerende wereld van vogels

Badderende Pimpelmees

Actief: je bent buiten in een groene omgeving

Samen met je team inspiratie opdoen in een groene omgeving
Prijs op aanvraag

Masterclass Vogels Spotten

We vogels spotten in hun natuurlijke habitat. De deelnemers worden meegenomen in de fascinerende wereld van vogels. Adriaan en de andere gids weten precies welke vogels in het gebied voorkomen, welke geluiden ze maken en hoe ze te spotten. De deelnemers zullen ervaren hoe inspirerend het is om te luisteren naar vogelgeluiden. Hoe leuk het is om te speuren naar wat er allemaal rondvliegt. Kijken, luisteren, helemaal opgaan in het moment. Net als vogels. Die zijn altijd in het moment, in het NU. De meerwaarde van deze activiteit zit hem ook in het feit dat je samen buiten bent, in beweging in een mooie, natuurlijk omgeving. Natuur zorgt voor inspiratie, energie en stimuleert creativiteit. Onderweg legt Adriaan parallellen tussen mens en natuur en de lessen die wij kunnen leren van vogels. Over hoe zij omgaan met veranderingen, over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen.


Deze Masterclass kan op veel verschillende locaties worden gehouden. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Maatwerk is altijd mogelijk.

 

Ik wil een aanbod op maat