arrow_drop_up arrow_drop_down

Online leren in de BIRD-academy

De BIRD-academy is dé online plek waar je alles kunt leren over vogels. Er zijn verschillende cursussen die je kunt doen en ik voeg regelmatig nieuwe cursussen toe. 

Leren in het veld: Wat Vliegt Daar 2020

Dit najaar organiseert Vogelwachter Adriaan Wat Vliegt Daar 2020. Dat is dé cursus voor mensen die in de praktijk willen leren over vogels kijken. In deze cursus leer je ook alles over de fascinerende vogeltrek. 

Vogelexcursies in de mooiste gebieden

Vogelwachter Adriaan organiseert regelmatig excursies in de mooiste gebieden. Bijvoorbeeld op de Veluwe en op begraafplaats Rusthof bij Amersfoort. Klik op de button om naar een overzicht te gaan van excursies waar je je voor in kunt schrijven.

Boek een privé-excursie!

Wil je met een kleine groep op pad? Dan is een privé-excursie echt iets voor jou. Erg leuk voor vriendengroepen, familie-uitjes of je hobbyclub. Ook superleuk om iemand cadeau te doen. Privé-excursies zijn voor groepen tot en met 12 personen. Samen vogels spotten in een mooie omgeving is erg leuk om te doen. Ik neem voor iedereen een leenverrekijker mee en ik neem mijn KOWA-telescoop (25-60x vergroting) mee. De locatie bepalen we in overleg. Stuur me een mailtje voor meer informatie.