Meer inspiratie

  •      Laat je inspireren door de magie van vogels op de mooiste locaties van Nederland. 

Meer focus

  •      Vogels spotten zorgt voor meer focus. Helemaal opgaan in het moment, geen ruimte meer voor de stress van alledag.

Meer creativiteit

  •      In de natuur zijn, in een groene omgeving stimuleert creativiteit en zorgt voor nieuwe ideeën.

Haal méér uit je teamdag op de hei...

...met de Vogelsafari's van Vogelwachter Adriaan.

Veel bedrijven organiseren hei- en studiedagen. Voor teambuilding, om belangrijke zaken te bespreken en de strategie voor de komende periode te bepalen. Deze dagen zijn op de mooiste locaties van Nederland. Dat biedt kansen, want een natuurlijke omgeving stimuleert creativiteit en zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Helaas maken de meeste bedrijven en organisaties geen gebruik van de mooie omgeving en blijven ze vooral binnen. Hooguit lopen ze een rondje buiten, waarbij toch even de mail gecheckt wordt en dat ene telefoontje naar die klant wordt gepleegd. Wég inspiratie en focus! Een gemiste kans. Dat kost tijd, geld en waardevolle energie. Gelukkig heeft Vogelwachter Adriaan dé oplossing voor een inspirerende dag op de hei. 


Die oplossing is: vogels spotten. Ga mee op Vogelsafari en je zult ervaren dat je helemaal opgaat in het moment. Dat er geen ruimte is voor stress. Dat je meer energie en creativiteit krijgt. Dat je daarna meer focus en inspiratie hebt. Zodat je het optimale uit de dag haalt. 

Let op! Alleen voor teams die het allerbeste uit zichzelf willen halen.

IJsvogel prachtig

Buiten

  •      Het is wetenschappelijk aangetoond dat buiten zijn, in de natuur een positief effect heeft op je gezondheid en creativiteit.

Bewegen

  •      Bewegen is goed voor lichaam en geest. Bewegen in de natuur is dubbel gezond. Onmisbaar dus als je een waardevolle teamdag wilt hebben. 
Corona proof teamdag uitje vogels spotten hotel Ernst Sillem Hoeve

Corona-proof

  •      Afstand houden buiten is een stuk makkelijker. We houden ons aan de Rivm-voorschriften.
Vogelwachter Adriaan vogels spotten vogelaar
Adriaan Sleeuwenhoek

Met Vogelwachter Adriaan zie je ze vliegen

Vogelwachter Adriaan vergroot je wereld met zijn passie voor vogels, zijn enthousiasme en kijk op de wereld.

"Ik breng je in aanraking met de magische wereld van vogels. Ik leer je hoe je door te kijken naar de natuur, te zijn in de natuur, stil te staan bij wat de natuur ons biedt meer uit je leven kunt halen. Leren over mindset, vertrouwen in eigen kunnen en omgaan met stress. In je persoonlijk leven, je team én in je bedrijf of organisatie. Dat doe ik aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de vogelwereld. En het is ook gewoon superleuk om vogels te spotten."

Waar?

Vogelwachter Adriaan werkt samen met de mooiste locaties in Midden-Nederland. Bijvoorbeeld Landgoed Drakenburg in Baarn, het ISVW in Amersfoort, Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder, Parc Broekhuizen in Leersum, De Waldhoorn in Otterlo, Van der Valk in Leusden, Boerderij De Mossel bij Ede en meer. Heb je een activiteit op een andere locatie dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Wanneer?

De inspiratielezing kan in overleg gepland worden. Hetzelfde geldt voor de inspiratiewandeling. Vogels zijn er altijd en elk moment van de dag is mooi om vogels te spotten. We maken het samen passend bij jouw programma. Tijdens hei- en studiedagen is het ideaal als start van de dag. Zodat alle deelnemers echt kunnen landen op de plek. Andere mogelijkheden zijn als afterlunch-activiteit (tegen de afterlunch dip) en als afsluiting van de dag. Weet je niet zo goed wat handig is voor jouw team? Neem dan snel contact op. Ik denk graag met je mee. 

Neem contact op

Vogelsafari op locatie - t/m 36 personen

Vogels spotten in een prachtige, groene omgeving met...

...voor iedereen een leenverrekijker
...KOWA telescoop 25-60x vergroting aanwezig
...een prachtig e-book na afloop met meer informatie over de gespotte vogels

Voor groepen tot en met 36 personen. 

Neem snel contact op

Neem contact op voor een aanbod voor jouw bedrijf of organisatie

[gravityforms id="3" title="false"]
Vogelwachter Adriaan vogels spotten vogelaar